Line-up

La Fuente

Geboren en getogen in Nederland, leerde La Fuente al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en strekt zijn lijst van optredens zich uit over bijna de hele wereld. 

Vorig jaar heeft La Fuente zijn grenzen verlegd. Met 350 optredens reisde hij de wereld rond en liet hij een groot spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer heeft hij 90 shows gedaan en 60 vluchten in 65 dagen tijd genomen. Mensen in bijna alle werelddelen zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika behoorden tot de gelukkigen die zijn energieke optredens meemaakten.

Dj Daf

DJ DAF staat bekend vanwege haar energieke sets. DAF zorgt altijd voor de leukste remixes en edits, en komt altijd met bekende en diverse tunes. Stil staan? Dat is geen optie bij DAF! Een vrouwelijke DJ die veel toenadering zoekt bij het publiek. En altijd zorgt voor één groot feestje. Voor DAF is maar één ding belangrijk, het publiek een onvergetelijke avond bezorgen. Daf reist door heel Nederland, en zal in Dordrecht een heerlijk setje voor je neerzetten! 

Eye-Catcher


Eye-Catcher is een zeer sociale en energieke DJ! Hij zorgt met zijn unieke draaistijl voor warme voetjes op de dansvloer. Stilstaan is niet alleen moeilijk tijdens zijn sets, maar ook nog eens onmogelijk. Vanaf de eerste minuut sleept hij je mee in een wereld van diverse muziekgenres, waarbij je het gevoel hebt dat de tijd even stilstaat, maar waarin de meest verrassende edits aan je voorbij vliegen. Ben jij klaar voor een bijzondere showervaring? Een feestje is het met Eye-Catcher gegarandeerd!

Martex

Martex is een energieke DJ die sinds kort een genre-switch heeft gemaakt van urban naar urbanhouse en techhouse. Met een mengeling van een Ibiziaanse Housesfeer en een Nederlandse Urbansfeer zal Martex je avond geweldig maken! Door bekende songs te mixen met onbekende verfrissende tunes, zal hij zijn muzikale energie overdragen. Daardoor zal Martex er ook bij 'Freeze' voor zorgen dat je het niet koud zal krijgen!

Florezoon

Florezoon is een 20-jarige DJ/Producer met een minimalistische sound. Met zijn strakke, rollende percussie over een vloeiende baslijn weet hij menig partijganger aan het dansen te krijgen. Soms experimenteel en diep, maar zonder de grip op de werkelijkheid te verliezen.